Ik ben Elise van 4A. Ik ben een echte dierenvriend en ik kan goed zwemmen. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik mijn en jouw leuke ideeën wil delen.

Spreek me hiervoor gerust aan op de speelplaats!

Hallo, ik ben Victor van 4B. Ik voetbal graag. Ik wil alle leerlingen van onze school helpen. Heb je leuke ideeën? Vertel het maar!  

Hallo mijn naam is Ruune van 4C. Ik ben goed in Spelling en ik dans graag. Ik hou ook enorm veel van dieren. Ik zou dit jaar graag ideeën krijgen om de speelplaats nog wat leuker te maken!
Heb je een idee ? Vertel het mij!

Hallo! Ik ben Josfien van 5A. Ik doe scouts en muziekschool. Ik zou onze school graag groener maken! Jouw ideeën zijn welkom bij mij!  

Ik ben Max van 6A. Ik ben de voorzitter van de leerlingenraad. Ik speel voetbal en piano. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik graag nog wat dingen zou willen aanpassen op school. Ik krijg hiervoor graag ideetjes van jou!

Hallo, ik ben Helena van 5B. Ik speel tennis en ben heel sportief. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik onze school graag nog wat sportiever zou willen maken.

Ik ben Yanninah van 5C. Ik kan goed tekenen! Ik zit in de leerlingenraad omdat ik graag extra knutselactiviteiten wil organiseren. Heb je een idee? Kom dan zeker naar mij!

Hoi! Ik ben Riet van 6B. Ik vind het leuk om te tekenen en om te zingen. Ik was vorig jaar ook al lid van de leerlingenraad. Heb je hierover een vraag? Stel ze zeker aan mij! Ik ben bij de de leerlingenraad omdat ik het leuk vind om onze ideeën te delen!  Kom ze zeker vertellen!

Ik ben Lise van 6C. Ik speel graag korfbal. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik denk dat onze school nog beter kan worden. Vertel je tips tegen mij!  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now